Åbningstider

Rødby Svømmehal er
midlertidigt lukket på
grund af renovering.
Forventes åbnet igen
efter jul 2019.

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Sidens besøgstal

78495
denne ugedenne uge317
denne måneddenne måned1789
besøg ialtbesøg ialt78495

Støtteforeningen til Rødby Svømmehal

Denne hjemmeside fortæller gode historier med billeder om Støtteforeningens aktiviteter.
Uanset om du er aktiv svømmer eller ikke kan du melde dig ind for at støtte foreningens arbejde med at bevare Rødby Svømmehal og udbygge fællesskabet i svømmehallen. Se hvordan du gør her

Det lille bassin

De nye tanke til rensning af det lille bassin er nu anbragt i kælderen. Det kostede lidt mere arbejde og opfindsomhed at få dem hejst ned i kælderen. Den brede åbning, der var etableret til at køre glassækkene til det store bassin rakte ikke. Det endte med, at der måtte hakkes af i fundamentet for at få dem hejst ned. Vi fik ud over de frivilliges indsats god hjælp af fjernvarmeværkets maskinel, som opererede i området. To mand herfra var ikke blege for at lægge lidt ekstra mandetimer i en lang arbejdsdag, så de to blå tanke kom sikkert i kælder. Onsdag i sidste uge påbegyndtes påfyldning af vand i det lille bassin. Det er nu fyldt. Der er hældt glasgranlut i filtertankene til det lille bassin og kulfilterpulver i filtertanken til begge bassiner.
Sommerens renovering er tilendebragt, og vi kan nu glæde os over den fine vandkvalitet, som anlægget kan præstere. Det sidste, der mangler, er rensning af vandet i det lille bassin. Vi håber, det lille bassin er klar til næste weekend. Der gås dog ikke på kompromis for at opnå det ønskede vandkvalitet. Vel mødt også i det lille bassin, når det er klar.

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 15. maj 2019
Enkeltmedlemmer: 167
Firmaer/foreninger: 10

Sponsorater og
frivillige bidrag: 5.800 kr.