Åbningstider

Rødby Svømmehal er
midlertidigt lukket på
grund af renovering.
Forventes åbnet igen
efter jul 2019.

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Sidens besøgstal

82562
denne ugedenne uge470
denne måneddenne måned1277
besøg ialtbesøg ialt82562

Støtteforeningen til Rødby Svømmehal

Denne hjemmeside fortæller gode historier med billeder om Støtteforeningens aktiviteter.
Uanset om du er aktiv svømmer eller ikke kan du melde dig ind for at støtte foreningens arbejde med at bevare Rødby Svømmehal og udbygge fællesskabet i svømmehallen. Se hvordan du gør her

Renovering af svømmehallen

Svømmehallens bestyrelse har peget på Arkitektgården i Maribo som rådgivere på projektet med at renovere svømmehallen. Projektgruppen, hvor både Niels Møller og Lone Bille har plads har set på tegninger og er kommet med tilføjelser. Sidst fremsendte skitseforslag vil indenfor en kort tid være tilgængelig i svømmehallen.
Den fremlagte Idébog er læst og de fleste ideer er sendt videre og indarbejdet i skitseforslag. Det drejer sig om renoverede og bedre indrettede baderum med aflåste skabe for alle også handicappede, farveprøve af det store bassin for at se om eksisterende dysser får vandet til at cirkulere rundt i hele bassinet, digital løsning på værdier (temperatur og klorindhold), oppudsning af væg med relief og særskilte puslepladser hos både mænd og kvinder.
En uddybning af det lille bassin er valgt fra af hensyn til børn, der så skulle være noget ældre for at kunne bunde. En sodavandmaskine, solafskærming og saunagus er ikke taget med. Svømmehallens bestyrelse har forholdt sig til solafskærmning og fravalgt. Lige nu er det muligt at købe almindelig koldt vand i stedet for sød sodavand. Saunagus kan tænkes ind i hverdagen allerederede nu.
Svømmehallen udbygges med et depotrum mod nord, forberedes til infrarødsauna, større omklædningsrum og saunaer og bedre adgang for handicappede til svømmehallen, idet der bliver direkte adgang fra handicap- familierum til svømmehal.
Tegningerne skal nu vurderes hos øvrige rådgivere, inden projektet sendes i udbud, og så bliver det spændende at se, hvor prisniveau ligger i forhold til rammen.
Det forventes at svømmehallen lukker 1. maj og genåbner i januar 2020.

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 27. juni 2019
Enkeltmedlemmer: 168
Firmaer/foreninger: 10

Sponsorater og
frivillige bidrag: 5.800 kr.