Åbningstider

Rødby Svømmehal er
midlertidigt lukket på
grund af renovering.
Forventes åbnet igen
efter jul 2019.

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Sidens besøgstal

89239
denne ugedenne uge41
denne måneddenne måned2370
besøg ialtbesøg ialt89239

Støtteforeningen til Rødby Svømmehal

Denne hjemmeside fortæller gode historier med billeder om Støtteforeningens aktiviteter.
Uanset om du er aktiv svømmer eller ikke kan du melde dig ind for at støtte foreningens arbejde med at bevare Rødby Svømmehal og udbygge fællesskabet i svømmehallen. Se hvordan du gør her

Artikel i Dansk Svømmeteknisk forening

Nedenstående artikel kan ses på Dansk Svømmeteknisk forenings hjemmeside via dette link https://www.svommebad.dk/rodby-svommehal-renovering
 
Rødby Svømmehal står over for gennemgribende renovering
(Oprettet den: 04-04-2019; Vist: 196 gang(e) )

Af Casper Holm
20190404 artikelbillede Dansk Svoemmeteknisk ForeningDer er godt nyt til alle badegæsterne i Rødby. Den lokale svømmehal står nemlig over for en gennemgribende renovering, som efter planen sættes i gang i begyndelsen af maj 2019.
Renoveringen realiseres på baggrund af en bevillig fra Den A.P. Møllerske Støttefond på 11.250.000 kroner, mens Lolland Kommune bidrager med små to millioner kroner til projektet.
Det betyder, at Rødby Svømmehal skal renoveres for i omegnen af 13 millioner kroner, og det er noget, der glæder svømmehallens formand, Lars Buhl.
- Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at finde penge til renoveringen. Der er lagt mange timer i projektet, så det er fantastisk, at der nu sker noget. Vi glæder os utrolig meget, fortæller formanden.
Åbner i starten af 2020
Renoveringen af Rødby Svømmehal forventes at begynde i starten af maj 2019 og kommer efter planen til at tage omkring otte måneder. Det betyder, at de mange svømmegæster må væbne sig med tålmodighed, inden de igen kan boltre sig i bassinerne.
Hvis alt går som planlagt, regner Lars Buhl med at kunne åbne dørene til en fuldstændig gennemrenoveret svømmehal i januar 2020.
- Der kommer nye fliser og nye membraner i begge bassiner, og der kommer nye omklædningsrum. Så det bliver næsten en helt ny svømmehal, forklarer han.
Derudover fortæller formanden, at der i den samlede bevilling på 13 millioner er afsat et mindre beløb til uforudsete udgifter. Hvis dette beløb ikke bliver brugt, er det planen, at svømmehallen vil anlægge nyt depotrum.
- Vi har længe haft ønsker om mere plads til opbevaring af vores redskaber. Vi har f.eks. otte polokajakker stående, som kunne være rare at opbevare i et nyt depotrum. Men nu må vi se, hvordan det går, siger han.
Et socialt samlingspunkt
Rødby Svømmehal har eksisteret i 40 år og fungerer som et socialt samlingspunkt for byens borgere. Renoveringen er af den grund forbundet med stærke følelser blandt svømmehallens ledelse og mange frivillige.
Med andre ord er svømmehallen et slags hjertebarn for mange af de involverede, som hver og én ser frem til, at Rødby får en langtidsholdbar svømmehal inden for den nærmeste fremtid.
- Vi er en svømmehal med plads til alle. På den måde kan man vel godt kalde os et socialt samlingspunkt. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at kunne tilbyde områdets borgere en nyrenoveret svømmehal, når vi åbner igen i 2020, lyder det fra Lars Buhl.

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 27. juni 2019
Enkeltmedlemmer: 168
Firmaer/foreninger: 10

Sponsorater og
frivillige bidrag: 5.800 kr.