Åbningstider

man  7.00-9.00 & 16.00-18.00
Aqua-træning  17.45-18.30
Polokajaktræning  19.00-21.00
tir      7.00-8.00
ons   7.00-9.00 & 16.00-18.00
ons   10.00-11.30 (voksensvømning)
Aquatræning  18.00-18.45
tor     7.00-8.00
fre     7.00-9.00 & 16.00-18.00
lør     7.00-09.00 
søn   9.00-12.00
opkald fra bassinet 15 minutter før sluttidspunkt ved offentlig åbning.
download
åbningstider og priser

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Svømmehallens generalforsaling

Tirsdag den 23. april afholder den selvejende institution Rødby Svømmehal ordinær generalforsamling i svømmehallen kl. 19.30. Dagsorden ifølge vedtægten. Svømmehallen er vært ved en kop kaffe.

Artikel i Dansk Svømmeteknisk forening

Nedenstående artikel kan ses på Dansk Svømmeteknisk forenings hjemmeside via dette link https://www.svommebad.dk/rodby-svommehal-renovering
 
Rødby Svømmehal står over for gennemgribende renovering
(Oprettet den: 04-04-2019; Vist: 196 gang(e) )

Af Casper Holm
20190404 artikelbillede Dansk Svoemmeteknisk ForeningDer er godt nyt til alle badegæsterne i Rødby. Den lokale svømmehal står nemlig over for en gennemgribende renovering, som efter planen sættes i gang i begyndelsen af maj 2019.
Renoveringen realiseres på baggrund af en bevillig fra Den A.P. Møllerske Støttefond på 11.250.000 kroner, mens Lolland Kommune bidrager med små to millioner kroner til projektet.
Det betyder, at Rødby Svømmehal skal renoveres for i omegnen af 13 millioner kroner, og det er noget, der glæder svømmehallens formand, Lars Buhl.
- Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at finde penge til renoveringen. Der er lagt mange timer i projektet, så det er fantastisk, at der nu sker noget. Vi glæder os utrolig meget, fortæller formanden.
Åbner i starten af 2020
Renoveringen af Rødby Svømmehal forventes at begynde i starten af maj 2019 og kommer efter planen til at tage omkring otte måneder. Det betyder, at de mange svømmegæster må væbne sig med tålmodighed, inden de igen kan boltre sig i bassinerne.
Hvis alt går som planlagt, regner Lars Buhl med at kunne åbne dørene til en fuldstændig gennemrenoveret svømmehal i januar 2020.
- Der kommer nye fliser og nye membraner i begge bassiner, og der kommer nye omklædningsrum. Så det bliver næsten en helt ny svømmehal, forklarer han.
Derudover fortæller formanden, at der i den samlede bevilling på 13 millioner er afsat et mindre beløb til uforudsete udgifter. Hvis dette beløb ikke bliver brugt, er det planen, at svømmehallen vil anlægge nyt depotrum.
- Vi har længe haft ønsker om mere plads til opbevaring af vores redskaber. Vi har f.eks. otte polokajakker stående, som kunne være rare at opbevare i et nyt depotrum. Men nu må vi se, hvordan det går, siger han.
Et socialt samlingspunkt
Rødby Svømmehal har eksisteret i 40 år og fungerer som et socialt samlingspunkt for byens borgere. Renoveringen er af den grund forbundet med stærke følelser blandt svømmehallens ledelse og mange frivillige.
Med andre ord er svømmehallen et slags hjertebarn for mange af de involverede, som hver og én ser frem til, at Rødby får en langtidsholdbar svømmehal inden for den nærmeste fremtid.
- Vi er en svømmehal med plads til alle. På den måde kan man vel godt kalde os et socialt samlingspunkt. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at kunne tilbyde områdets borgere en nyrenoveret svømmehal, når vi åbner igen i 2020, lyder det fra Lars Buhl.

Sidste svømmedag inden lukning

Projektet forventes at gå i gang 1. maj, hvor svømmehallen skal være klar til, at håndværkerne rykker ind. Det betyder, at bassinerne skal tømmes for vand. Det tager en uge for det store bassins vedkommende. Sidste svømmedag bliver derfor påskelørdag den 20. april.

Velkommen til

På generalforsamlingen fremlagde Connie Dinesen et regnskab, der udviste et lille underskud på 1.039 kroner. Der er i 2018 doneret knap 161.000 kroner til svømmehallen. Indtægterne fra kontingent og donationer udgør næsten 170.000 kroner. Overskud fra diverse arrangementer har givet 6.700 kroner. Måske ikke det store tal, men alt skal ikke gøres op i penge. I det overskud ligger mange gode oplevelser til historien om Rødby Svømmehal. Det er også en væsentlig del af formålsparagraffen i Støtteforeningen.
Der var genvalg til Lone Bille og Michael Schjelde. Steen Kruse blev valgt til bestyrelsen, Moody Andersen og Annelise Petersen som suppleanter. Velkommen til dem og dejligt nye vil være med i samarbejdet.
Lars Buhl orienterede om den forestående renovering, som forventes at begynde den 1. maj. Udbudsbrev er sendt til inviterede håndværkere og firmaer. Disse åbnes den 27. marts klokken 12.00.
Efter generalforsamlingen kunne vi nyde kaffe og hjemmebagt kage fra en af de frivillige fra "Vi hjælper gerne til" gruppen.
Formandens beretning er så lang, så den er vedhæftet i PDF-format her. 

Velvære søndag den 17. marts

20190317 Velvaere artikelbillede
Velkommen til dette års sidste velvære, hvor vi igen kan tilbyde lækker saunagus, stillesvømning og ikke mindst et nyt tiltag med at prøve at træne på Aqua-floatplader og slappe af med yoga i det varme vand. Der er ingen massage, da vores trofaste hjælpere har andre aftaler. Se hele programmet i PDF-format.

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 14. april 2019
Enkeltmedlemmer: 164
Firmaer/foreninger: 10

Sponsorater og
frivillige bidrag: 5.800 kr.