Åbningstider

Rødby Svømmehal er
midlertidigt lukket på
grund af renovering.
Forventes åbnet igen
efter jul 2019.

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Sommerlukket

2018.06.30 Termotaeppe 2Med ønsket om en god sommer og tak for god opbakning og brug af svømmehallen i det forgangne år følger lidt opdatering på, hvad der er og skal foregå i svømmehallen, mens den er lukket.
Det nye termotæppe er rullet over det lille bassin, hvor det vil holde på varmen, mens svømmehallen er lukket for denne sommer. Termotæppet er indkøbt for penge fra Den grønne pulje og er med til at gøre svømmehallen lidt "grønnere", da tæppet mindsker varmetabet og fordampningen i det lille bassin. Tæppet rulles let på og af ved et tryk på en knap. I løbet af sommeren skal der yderligere invisteres i et bedre vandbehandlingsanlæg til at rense vandet. Det nuværende filtrerer med sand, hvor det nye har små glasstykker. Det giver en mere effektiv rensning og gennemstrømning af vandet. Det er især af størtste betydning i det lille bassin for at vi kan få lov at beholde de 32 grader. Det nye anlæg giver samtidig håb om en lidt højere temperatur. Hvis det kan nås, vil der ske mindre forbedringer i omklædningsrummene, så svømmehallen fremstår klar til en ny sæson

                                   Mandag den13. august kl. 7.00 

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 27. juni 2019
Enkeltmedlemmer: 168
Firmaer/foreninger: 10

Sponsorater og
frivillige bidrag: 5.800 kr.