Åbningstider

man  7.00-9.00 & 16.00-18.00
Aqua-træning  17.45-18.30
Polokajaktræning  19.00-21.00
tir      7.00-8.00
ons   7.00-9.00 & 16.00-18.00
ons   10.00-11.30 (voksensvømning)
Aquatræning  18.00-18.45
tor     7.00-8.00
fre     7.00-9.00 & 16.00-18.00
lør     7.00-09.00 
søn   9.00-12.00
opkald fra bassinet 15 minutter før sluttidspunkt ved offentlig åbning.
download
åbningstider og priser

Støtteforeningen på Facebook

Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Julesjov 29. december 2018

Julesjov 2018.12.29Støtteforeningen er klar til endnu et arrangement i svømmehallen. Der inviteres til julesjov for børn med forældre den 29. december. Se hele programmet her.
Sæt allerede nu X i kalenderen søndag den 20. december, hvor vi inviterer til årets første Velvære. Mere følger efter nytår.
Derudover kan vi offentliggøre, at vores kajakhold skal spille kampe søndag den 13. januar. Det bliver en anderledes dag i svømmehallen, hvor der vil blive kæmpet i vandet med styrke, koordination og præcision, når det eneste, der tæller, er mål. 

Renovering af svømmehallen

Svømmehallens bestyrelse har peget på Arkitektgården i Maribo som rådgivere på projektet med at renovere svømmehallen. Projektgruppen, hvor både Niels Møller og Lone Bille har plads har set på tegninger og er kommet med tilføjelser. Sidst fremsendte skitseforslag vil indenfor en kort tid være tilgængelig i svømmehallen.
Den fremlagte Idébog er læst og de fleste ideer er sendt videre og indarbejdet i skitseforslag. Det drejer sig om renoverede og bedre indrettede baderum med aflåste skabe for alle også handicappede, farveprøve af det store bassin for at se om eksisterende dysser får vandet til at cirkulere rundt i hele bassinet, digital løsning på værdier (temperatur og klorindhold), oppudsning af væg med relief og særskilte puslepladser hos både mænd og kvinder.
En uddybning af det lille bassin er valgt fra af hensyn til børn, der så skulle være noget ældre for at kunne bunde. En sodavandmaskine, solafskærming og saunagus er ikke taget med. Svømmehallens bestyrelse har forholdt sig til solafskærmning og fravalgt. Lige nu er det muligt at købe almindelig koldt vand i stedet for sød sodavand. Saunagus kan tænkes ind i hverdagen allerederede nu.
Svømmehallen udbygges med et depotrum mod nord, forberedes til infrarødsauna, større omklædningsrum og saunaer og bedre adgang for handicappede til svømmehallen, idet der bliver direkte adgang fra handicap- familierum til svømmehal.
Tegningerne skal nu vurderes hos øvrige rådgivere, inden projektet sendes i udbud, og så bliver det spændende at se, hvor prisniveau ligger i forhold til rammen.
Det forventes at svømmehallen lukker 1. maj og genåbner i januar 2020.

Privatlivspolitik

Støtteforeningen har jvf. Persondataforordningen, der har til formål at styrke og beskytte personoplysninger, udarbejdet en Privatlivspolitik. Det betyder, at I som medlemmer og frivillige har krav på at vide, hvilke oplysninger, vi har i Støtteforeningen, hvad vi bruger dem til og hvordan vi håndterer  dem. Vi indhenter primært oplysninger - navn, adresse, tlf. og mailadresse i forbindelse med medlemsliste, så vi kan opkræve kontingent. Medlemsliste ligger på formandens PC, der er sikret med kode.
For de frivillige livredderes vedkommende opbevares data på frivilligkoordinator Niels Møllers PC ligeledes med kode. Oplysninger bruges til at kommunikere vagtplaner. For de frivillige livreddere gælder tillige, at CPR nr. oplyses, da vi er forpligtet på at indhente en børneattest i deres virke som livredder i svømmehallen. Disse opbevares i aflåst skab og makuleres efter ophør.
Hele politikken kan ses her.

Søndagsvelvære

2018.11.18 VelvareSom noget nyt - er Velvære flyttet til søndag eftermiddag den 18. november, da kajakholdet træner mandag aften.
Vi håber selvfølgelig, I vil bakke op om dette arrangement, hvor vi byder på rigtig meget massage til såvel ansigt, krop og fødder.
Mens I venter på massagen, er der stillesvømning eller sanunagus.
Se - eller download hele programmet her.

UTOPIA

2018.10.02 Utopia artikelbilledeUtopia er ifølge Den danske ordbog et idealsamfund, der bygger på forskellige forestillinger om, hvordan den største lykke og velfærd for mennesker kan opnås -  et uopnåeligt eller urealiserbart ideal, men det er også navnet på Anne Margrethe Quistgaards relief, der pryder sydvæggen i svømmehallen. Måske det rummer det ideale, hvis vi bare kan finde det?
 
 

Støt os økonomisk

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her

Pengedonationer

Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her

Økonomisk oversigt

Pr. 5. september 2018
Enkeltmedlemmer:  174
Firmaer/foreninger: 21

Sponsorater og
frivillige bidrag: 4.250 kr.