20221123 artikelbillede solpaneler ankommer idag
I dag d. 23/11 2022 ankommer vores solceller, og arbejdet påbegynder umiddelbart herefter. Det kan afstedkomme lidt udfordringer på p-pladsen, så vi håber på størst mulig forståelse.

Info:

Handicaptrappen i det lille bassin er dd sendt til reparation. 
20221120 artikelbillede vogn til legeredskaber
Støtteforeningen har besluttet at indkøbe diverse materialer til brug i svømmehallen. Der er indkøbt en vogn til at transportere legeredskaber. Det letter livreddernes arbejde, at de ikke skal slæbe et legedyr ind ad gangen, men kan køre det hele frem til inspiration og glæde for de mange børn og legesyge. Der er bestilt en løbebane med en lille forhindring og legetøj til de mindste er også på vej.
Dejligt at vi kan byde velkommen til tre nye livreddere: John Jørgensen, Lars Gensø og Kim Szwiec. Kender du en, der kunne have lyst til at være livredder, hører vi gerne.  
Vandtemperatur
Humøret er højt, selv om temperaturen er sænket. I respekt for den igangværende energikrise har bestyrelsen besluttet at sænke temperaturen 1 grad i henholdsvis det store og lille bassin. Til gengæld fastholdes åbningen af sauna indtil videre. Håber på forståelse for dette. Renoveringen i 2019 kommer nu svømmehallen til gode, da der allerede dengang blev tænkt i så energirigtige løsninger som muligt.