man  7.00-9.00 & 16.00-18.00
Aqua-træning      17.45-18.30
tir      7.00-8.00
ons   7.00-9.00 & 16.00-18.00
ons   10.00-11.30 (voksensvømning)
Aquatræning       18.00-18.45
tor     7.00-8.00
fre     7.00-9.00 & 16.00-18.00
lør     7.00-09.00 
søn   9.00-12.00
opkald fra bassinet 15 minutter før sluttidspunkt ved offentlig åbning.
download åbningstider og priser
Giv din opbakning til Rødby Svømmehal. Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink Stoetteforeningen til Roedby Svoemmehal

Klik på nedenstående billede og følg os på Facebook

Facebooklink til Roedby Svoemmehal

Har mange aktiviteter her i Rødby Svømmehal. Gå til svømning, vandgymnastik, waterwalk, aerobic m.m. Få mere info - klik dig ind på deres hjemmeside via nedenstående logo.

link til Roedby Svømmeklub

Denne hjemmeside fortæller gode historier med billeder om Støtteforeningens aktiviteter.
Uanset om du er aktiv svømmer eller ikke kan du melde dig ind for at støtte foreningens arbejde med at bevare Rødby Svømmehal og udbygge fællesskabet i svømmehallen. Se hvordan du gør her

Bestyrelsen for Rødby Svømmehal besluttede på et ekstraordinært bestyrelsesmøde fredag den 10. juli at udsætte åbningen af svømmehallen til mandag den 17. august 2020.

Ændringen fra 3. august til 17. august sker ud fra en forventning til ,at det nuværende positive smittebillede gør, at der efter den 8. august vil være nye retningslinjer, som letter på vilkårene for såvel badegæster som for de frivillige, som skal være til stede.

 Med venlig hilsen

 Lars Buhl

Efter en lang pause tæller vi ned til, at svømmehallen åbner igen.
Uge 32 holder vi åbent mandag, onsdag og fredag fra klokken 7.00-10.00. Fra uge 33 er vi tilbage med de sædvanlige åbningstider - se under åbningstider. Indtil da god sommer.
 

 

Så lykkedes det at afvikle årets generalforsamling. Dejligt at 15 havde lyst til at være med. Torsten Elsvor styrede med myndighed og lune os igennem dagens program.
Se referat fra generalforsamlingen i PDF-format
og formandens beretning i PDF-format.
Connie Dinesen kunne atter fremlægge et regnskab med overskud.
Se regnskab 2019 i PDF-format.
Et væsentligt punkt på dagsordenen var bestyrelsens forslag til vedtægtsændring. Forslagene var fremsat med tanke på den overståede renovering af svømmehallen og dermed ændrede forventniger for Støtteforeningens virke. Se de ændrede vedtægter under Nyheder og infosider.
Til slut en tak for indsatsen i Støtteforeningen til gavn for svømmehallen til Carsten Andersen, Niels Møller, Annelise Petersen, Kaj Sørensen og også til Peter Marcussen, som desværre ikke er her længere.
Og så ses vi den 3. august til en svømmetur.

 

Den 3. august klokken 7.00 - under forudsætning af at nugældende retningslinjer fortsat vil være gældende. Vi forventer, at der vil være fuld åbent i fuld omgang fra den 10. august. 
Et naturligt spørgsmål på det svar vil være, hvorfor ikke før når der er givet lov til at åbne nu. 
Svømmehallen har reduceret temperatur og gennemstrømning under nedlukningen for at reducere udgifter til energiforbrug. Det tager tid at varme  bassinerne op til en behagelig svømmetemperatur. Derudover skal vandbehandlingen i gang, og der skal foretages prøver for at tjekke vandkvaliteten. Eurofins, som er bemyndiget til at tage prøverne, kan tidligst foretage disse i løbet af uge 25. Svaret vil være tilgængeligt efter et par dage. På den baggrund vil vi tidligst være klar til at åbne fredag den 19. juni og med tanke på, at vi skulle lukke ned igen den 26. juni, er det besluttet først at åbne efter sommerferien. Det gør vi til gengæld en uge, før vi plejer.
Dette er i overensstemmelse mellem Svømmehallens og Støtteforeningens bestyrelser.
God sommer og et kærkomment gensyn.
 
 

Støtterforeningen afholder den udsatte generalforsamling torsdag den 18. juni klokken 19.00 i svømmehallen. 

Se eller udskriv dagsorden i PDF
Se eller udskriv forslag til vedtægtsændring i PDF

Gør som mange andre - støt os økonomisk, så vi kan fastholde vores dejlige svømmehal og fortsætte med at støtte svømmehallen i deres renoveringsplan.
Læs mere her
Pr. 4. marts 2020
Enkeltmedlemmer: 160
Firmaer/foreninger: 13

Frivillige bidrag: 3.100 kr.
Rigtig mange privatpersoner og firmaer har doneret penge til Rødby Svømmehal.
Se hvem de er her