2023.03.22_paaske
Påsken nærmer sig. Svømmehallen er lukket i helligdagene. Der er offentlig åbent, som vi plejer mandag, tirsdag og onsdag. Der er ligeledes åbent lørdag morgen.
God påske 
smileyTak til Morten og Kim for hurtig og effektiv indsats. Det lille bassin er åbent igen. 
God weekend, og god svømmetur.
klokkeStøtteforeningen indkalder til ordinær generalforsamling tirsdag den 21. marts klokken 19.00 i svømmehallen. Vi serverer en tår at drikke. Se og / eller download dagsorden i PDF-format.
Der har været fækalieuheld i det lille bassin d. 9/3 2023, hvorfor det er lukket indtil videre.
Der arbejdes ihærdigt på at få renset vandet, men alt afhænger af målingerne, derfor kan vi ikke sige noget om, hvornår vi kan genåbne det lille bassin.
Beklager, og vi håber på normale forhold snarest.
Støtteforeningen har jvf. Persondataforordningen, der har til formål at styrke og beskytte personoplysninger, udarbejdet en Privatlivspolitik. Det betyder, at I som medlemmer og frivillige har krav på at vide, hvilke oplysninger, vi har i Støtteforeningen, hvad vi bruger dem til og hvordan vi håndterer  dem. Vi indhenter primært oplysninger - navn, adresse, tlf. og mailadresse i forbindelse med medlemsliste, så vi kan opkræve kontingent. Medlemsliste ligger på formandens PC, der er sikret med kode.
For de frivillige livredderes vedkommende opbevares data på frivilligkoordinator Niels Møllers PC ligeledes med kode. Oplysninger bruges til at kommunikere vagtplaner. For de frivillige livreddere gælder tillige, at CPR nr. oplyses, da vi er forpligtet på at indhente en børneattest i deres virke som livredder i svømmehallen. Disse opbevares i aflåst skab og makuleres efter ophør.
Hele politikken kan ses her.