Vi har modtaget denne nyhedsskrivelse fra Rødby Svømmeklub
Fastelavnsbillede 2015 3 500x281pxDet blev trods kulde og regn et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor ca.100 personer havde fundet vejen til Svømmehallen - heraf over halvdelen børn. Svømmeklubbens håb med dette arrangement er, at politikerne forstår, at vi vil have Rødby Svømmehal tilbage, og vi ikke vil give op uden kamp...

Det var rigtigt dejligt,

at så mange kom og støttede op om Red Svømmehallen arrangementet, det havde vi næsten ikke turde håbe på, nu da deltagerne ikke kunne komme i vandet som vanligt.

Samtidig må vi ikke glemme de forretningsdrivende, der støttede op om arrangementet. Her skal nævnes XL-BYG, Spar Rødby, Netto, Daglig Brugsen Rødby Havn og Bog & ide ved Jette Juul. Det  er vi rigtig glade for, og det viser blot, at alle gerne vil støtte op om og bevare vores lokalsamfund.

Svømmeklubben tjente kr. 1510,- på salg af kaffe, kage, slik og sodavand. Det er jo ikke et overvældende stort beløb - alligevel er det trods alt værd at tage med i bestræbelserne på at redde vores Svømmehal..,
Der er et gammelt ordsprog, som siger: "Mange bække små flyder sammen og blir' til en stor Å. Beløbet giver vi til Støtteforeningen for Rødby Svømmehal.

Svømmeklubben havde jo også fornøjelsen at overrække Støtteforeningen 10.000,- kr. til Svømmehallens beståen..  

Med venlig hilsen
Formand Rita Petersen
Rødby Svømmeklub