man  7.00-9.00 & 16.00-18.00
Aqua-træning      17.45-18.30
tir      7.00-8.00
ons   7.00-9.00 & 16.00-18.00
ons   10.00-11.30 (voksensvømning)
Aquatræning       18.00-18.45
tor     7.00-8.00
fre     7.00-9.00 & 16.00-18.00
lør     7.00-09.00 
søn   9.00-12.00
opkald fra bassinet 15 minutter før sluttidspunkt ved offentlig åbning.
download åbningstider og priser
2016.11.13 Store Vanddag artikelbillede 200pxRødby Svømmehal er nu Aqua Punkt svømmehal. I dag havde vi åbent hus for at introducere de nye redskaber. Der var god opbakning og på et tidspunkt var alle tre coaches Connie Dinesen, Winnie Czajkowski og Lone Bille i gang med hver sit hold. Stemningen og koncentrationen var god, og alle synes, det var en herlig, anderledes og sjov måde at træne på. Yngste deltager var 10 og ældste 87, så alle kan være med. Efter træning var der frugt og Connies hjemmelavede og lækre myslibarer. 
 
Ny træning på onsdag kl. 17.45. Vel mødt.

læs fyldig pressemeddelelse - og få Connie`s opskrift på Müslibar - klik læs mere

Store vanddag i Rødby Svømmehal

 

De lokale politikere var inviteret. Desværre kunne flere ikke deltage, men alle ønskede os en god dag og med anerkendelse og respekt for det arbejde, der gør Rødby Svømmehal til et aktiv i lokalområdet.
Henrik Høegh deltog i en Aqua træningen sammen med fru Sonja og takkede for en hyggelig og god træning og glædede sig over, at få strakt elastikkerne i hele kroppen.
Han udtalte endvidere. ”Det er imponerende at se tre instruktører på samme tid i gang med forskellige hold. Svømmehallen er rigtig godt på vej igennem de pålagte forbedringer og reparationer godt hjulpet af de mange frivillige kræfter. Disse frivillige har den energi og målbevidsthed, som er så vigtig for vores kommunes fremtidige foreningsliv og det sociale samvær. Tillykke med udnævnelsen til Aqua Punkt svømmehal. Det var en fornøjelse at prøve.”
Vel besøgt dag. Yngste deltager 10 år og ældste 87, så alle kan have gavn af øvelserne.
De tre coaches Connie Dinesen, Winnie Czajkowski og Lone Bille underviste og gav gode fif til at bruge redskaber bade i det store og lille bassin. Alle kan være med og få glæde og gavn af at røre sig i vand.
Formand for Rødby Svømmehal Dorte Jensen viste de nye plakater, der illustrerer de steder på kroppen, der kan være ømme og trætte og dermed have gavn af Aqua træning.
Til stede var også Lene Andersen tidligere Rødby fra Gigtforeningens lokalafdeling. Hun glædede sig over, at hendes gamle svømmehal nu også er Aqua Punkt svømmehal. Lene har haft leddegigt i mere end 25 år og har stor gavn af den ugentlige træning, der gør, at hun kan holde sin led bevægelige i stedet for, at de helt fastlåste. Træning i vand er ideelt til at forebygge, lindre og genoptræne, fordi træningen er skånsom og blid. Vores vægt reduceres til 10 % af den vægt badevægten viser og det øger oplevelsen af bevægelsesfrihed.
Dorte beretter selv, at hun efter en halvsides lammelse for mere end 8 år siden, hvor hun har trænet intensivt for at holde sig godt i gang, har glæde af Aqua redskaberne, som kunne aktivere dele, der ikke tidligere havde været funktionelle.
Træning igen onsdag kl. 17.45.
 
Se billeder fra dagen under menuen
Nyheder og infosider/fotogalleri/Billeder fra arrangementer
 

Connie`s opskrift på Müslibar:

Müslibar
75 gram margarine
150 g honning eller sirup
120 g rørsukker eller alm melis
1 1/2 tsk kanel
Det hele smeltes sammen i en gryde.
7 1/2 dl havergryn
3 dl funny crunsh ( rise pops )
1 1/2 dl tranebær eller rosiner
1 1/2 dl hakkede nødder
Alle de tørre ingredienser røres i den lune flydende masse i gryden. Når det er godt blandet, hældes det i en form ( gerne foret med bagepapir ) og trykkes hårdt og jævnt sammen. Stilles på køl så det kan sætte sig.
Når de skal bruges skære man det i passende stykker.
Jeg har gode erfaringer med at skære det hele op i stykker og pakke dem i en plast bøtte med køkkenrulle i mellem lagene og låg på, så holder de sig gode i op til 2 uger.